Ervaring
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Ervaring

Waar hebben we ervaring in?

Sinds onze oprichting hebben onze professionals mooie en interessante opdrachten mogen uitvoeren. Hieronder vindt u enkele aansprekende projecten en opdrachten. Deze zijn ingedeeld naar de verschillende thema’s (werkvelden) waarin wij ervaring hebben opgedaan. Binnen deze werkvelden hebben we op verschillende manier onze Expertise ingezet.

Bedrijfsvoering / financiën

De oorsprong van ons bedrijf ligt in het optimaliseren van de bedrijfsvoering binnen een organisatie. Vanuit onze expertise op het gebied van bedrijfskunde en controlling brengen wij uw organisatie beter in-control en helpen wij om uw inhoudelijke doelen te realiseren. Onze kracht zit in het verbinden van de inhoud met alle aspecten van de bedrijfsvoering. Wij geloven dat deze verbinding de basis is voor het voeren van goede bedrijfsvoering en het realiseren van echte resultaten.

Aanpak jeugdoverlast

In de afgelopen jaren hebben onze professionals de kans gekregen zich in te zetten voor de aanpak jeugdoverlast. Een prachtig werkveld, waarin nog veel kansen te pakken te zijn. Wij hebben veel expertise opgebouwd als het gaat om de nieuwe landelijke aanpak jeugdoverlastgevende groepen en het voeren van regie door de gemeente. Wij kunnen gemeenten en andere ketenpartners ondersteunen in het realiseren van een methodische aanpak en het inrichten van een goede ketensamenwerking. Onze kracht ligt in het overzien van het speelveld van zorg en veiligheid en onze mogelijkheid om deze domeinen aan elkaar te verbinden. Indien gewenst kunnen wij ook de regie binnen uw jeugdaanpak ook tijdelijk op ons nemen.

Veiligheid en Handhaving

LS Consultancy heeft de afgelopen een waardevolle bijdrage geleverd binnen het werkveld van Veiligheid en Handhaving. We hebben brede ervaring op het gebied van Handhaving, Toezicht, Veiligheidsregio’s en de samenwerking met de politie. Wij zijn in staat om binnen gemeenten de taken op het gebied van Veiligheid en Handhaving op een hoger niveau te brengen en de uitvoering te professionaliseren. Zo zetten wij in op het realiseren van de visie 2020 op de Boa’s van de VNG.

Sociaal domein

Binnen het sociaal domein zijn wij betrokken geweest bij de implementatie van de decentralisatie in gemeenten. We zijn hierdoor goed bekend met dit werkveld en zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Daarvoor zijn wij in diverse rollen betrokken geweest op de bedrijfsvoering van verschillende taakvelden binnen het sociaal domein. Ook zijn wij in staat om maatschappelijke instellingen te ondersteunen die met gemeenten te maken hebben als het gaat subsidie/inkoop relaties.

Fiscaal Parkeren

LS Consultancy heeft ervaring opgedaan bij het professionaliseren van het fiscaal (betaald) parkeren. Zo hebben we een parkeerbedrijf ingericht, zijn er projecten uitgevoerd in de digitalisering van het product parkeren, het uitbesteden van parkeertoezicht, het invoeren van kentekenparkeren, belparkeren, etc. We kunnen uw gemeente ondersteunen bij het optimaliseren van de parkeeropbrengsten en het inrichten van een professionele parkeerorganisatie. Park-in-Control is onze samenwerkingspartner op dit gebied.