Adviseur jeugdaanpak Zaanstad
15839
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15839,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Adviseur jeugdaanpak Zaanstad

Opdracht

Wij zijn gevraagd om de ketenaanpak jeugdoverlast verder door te ontwikkelingen. Hierbij staat de samenwerking tussen de verschillende ketenpartners centraal. Ook de aansturing van de jeugdboa’s en het verder professionaliseren van de groepsaanpak via de straatcontact methode is onderdeel van de opdracht.

Aanpak

Er is een plan van aanpak opgesteld waarin de ketensamenwerking verder is bepaald. Er zijn trainingen ingepland en er is direct regie gevoerd op de aanpak van 3 jeugdgroepen. Daarnaast is in verschillende overlegvormen de ketensamenwerking verstevigd.

Resultaat

De ketensamenwerking is sterk verbeterd. Er is een gezamenlijke methodiek vastgesteld en geïmplementeerd. Daarnaast is in verschillende overlegvormen de ketensamenwerking verstevigd. De jeugdboa’s zijn structureel onderdeel gemaakt van de aanpak.