Over ons
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Over ons

Maak kennis met ons

De mensen achter LS Consultancy zijn energieke professionals. Zij weten als geen ander hoe de (semi) publieke sector functioneert en voelen zich op hun plek in publieke organisatie. Vanuit hun eigen expertise en waarden zijn zij in staat om tot praktische en duurzame oplossingen te komen.

Alwin de Lijster

Vernieuwend, ruim denkend en resultaatgericht

Alwin de Lijster

Interim business controller
Sanne Wakker

Gericht op een meer efficiënte inzet, optimalisatie van werkprocessen en het bedenken van innovatieve oplossingen.

Sanne Wakker

Adviseur / projectleider
Gert-Jan Schippers

Scherpe analyses, snel denkend, ondernemend en pragmatisch in zijn aanpak. Werkt verbindend en is snel in staat complexe situaties in de goede richting te krijgen.

Gert-Jan Schippers

Interim professional / business controller

De professionals
van
LS Consultancy

Wij geloven in de kracht van een bureau waarin zelfstandige professionals met elkaar samen tot resultaten komen. Het onderlinge netwerk en gebruik maken van elkaars expertise staat bij ons voorop. Het succes van de opdrachtgever is het succes voor onze professionals.

Hoe wij werken

Met een frisse blik houden we uw problematiek tegen het licht.
Op deze manier willen we uw organisatie beter laten functioneren.

01 Vraagstuk

U zit met een vraag. Er moet iets veranderen in uw organisatie maar u weet niet hoe. LS Consultancy zet specialisten in voor uw vraagstukken. Wij hebben de tijd én aandacht om ons volledig op het vraagstuk te richten.

02 Proces

Onze professionals verdiepen zich in uw vraagstuk en organisatie. Daarbij worden ze goed begeleid. Hiermee krijgen ze een goed beeld van de huidige situatie en zetten zij hun expertise in voor u.

03 Resultaat

Het oplossen van uw vraagstuk is natuurlijk onze hoogste prioriteit. We zijn pas tevreden als u tevreden bent. Inmiddels hebben we al vele klanten mogen helpen naar een succesvollere organisatie. Bent u de volgende?

Samen iets betekenen

Naast het duurzaam oplossen van vraagstukken vinden wij het belangrijk om rechtstreeks een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Dit doen wij door onze kennis, kunde en tijd beschikbaar te stellen voor ideële organisaties die zich richten op onze samenleving, met name op organisaties die het veel moeilijker hebben dan wij. Juist omdat tijd in onze samenleving één van de schaarse middelen is zetten we hierop in. Wij hebben onszelf ten doel gesteld om hieraan 10% van onze tijd belangeloos te besteden.